Jumag

EDI serien

En rustfri dampkedel af høj kvalitet og innovativt design. Jumag EDI er en elektrisk dampkedel, som producerer damp af høj kvalitet – EDI serien leveres med ydelse fra 28 kg/h til 500 kg/h og kan derudover bruges som kaskadeanlæg med flere kedler med den fleksibilitet og de muligheder det giver. 

Dampkedel med modulerende drift som reguleres via touch panel med selvforklarende tekster med flere mulige sprog. Jumag EDI kan styres manuelt, tids-styret eller via et CTS anlæg. Jumag EDI kan fås med integreret fødevandsbeholder og kan som option leveres med automatisk bundblæsning og afsaltning. 

En Jumag EDI er kompakt, så den behøver kun lidt plads og den er fleksibel og kan flyttes, da den leveres med hjul. Hele Jumags produktportefølje af tilbehør er tilgængelig for EDI serien og den kan endda leveres som kompaktanlæg med bundblæsning og vandbehandling præmonteret på en ramme, som et færdigt ”plug and play” anlæg. EDI kan endvidere leveres som containeranlæg med alle de muligheder denne opbygning giver. 

EDI har en masse andre smarte funktioner og optioner og er særdeles ideel til virksomheder, som stiller særlige krav: F.eks. fødevareindustrien, laboratorier og medico branchen. 

Jumag EDI360

Den nye EDI360 er en elkedel komplet i rustfrit stål med en ydelse på 500 kg/h ved max 11 barg. Som den øvrige serie er den PLC-styres og kan opbygges i kaskade anlæg. Den nye brugervenlige kedel giver mulighed for grøn dampproduktion, typisk op til 2T/H ved en kaskade på fire kedler.