Om os

Velkommen hos E-TEK

E-TEK Engineering ApS startede som en enkeltmandsvirksomhed i 2010 ejet af Kristian, der har arbejdet med damp siden starten 90´erne. Da et vaskeri i Dragør skulle bygge nyt, blev det firmaets første Engineering opgave, hvor Jumag leverede deres nyudviklede DG dampkedler, som i øvrigt stadig er i drift.

Herefter var vejen banet for et tæt og godt samarbejde med Jumag og i dag har vi mere end 170 kedler kørende i Norden.

Vi har specialiseret os i damp- og kedelanlæg og det udgør den største del af vores opgaver, men vi sælger naturligvis også reservedele og servicerer de leverede anlæg. Enkelte opgaver er hele energisystemer, hvor der i sagens natur også kan være mange andre systemer og udstyr involveret end kedler. Det spænder lige fra vandbehandling, filtrering, mekanisk og elektrisk installation og naturligvis flere former for varmegenvinding.

Vi har derfor agenturvirksomhed på vekslere, vandbehandling, pumper og armaturer. Komponenter vi bruger i de anlæg vi selv bygger, men som også leveres som komponenter til slutkunder og installatører.

Den grønne omstilling er noget vi har arbejdet med i praksis i tre årtier. Minimering af energiforbrug og konvertering af ineffektive systemer, har altid været en naturlig del af processen. Igennem de senere år er mange anlæg leveret uden brug af fossile brændstoffer, grundet ønsket om reduktion i CO2 udledning.

Vi ser os selv som en kompetent samarbejdspartner, der kan rådgive omkring den rette løsning og samtidigt levere, installere og idriftsætte den.