EDI serien

Kategorier ,

Beskrivelse

Dampgenerator af samme høje kvalitet og innovative design, som DG serien. Jumag EDI er en høj-kvalitets elektrisk dampgenerator, som producerer damp af høj kvalitet – EDI serien leveres med ydelse fra 28kg/t til 114kg/t og kan derudover bruges som kaskadeanlæg med flere kedler med den fleksibilitet og de muligheder det giver.

Dampgenerator med modulerende drift som reguleres via touch panel med selvforklarende tekster med flere mulige sprog. Jumag EDI kan styres manuelt, tids-styret eller via et CTS anlæg (ikke i DK). Jumag EDI kan fås med integreret fødevandsbeholder og kan som option leveres med automatisk bundblæsning og afsaltning.

En Jumag EDI er kompakt, så den behøver kun lidt plads og den er fleksibel og kan flyttes, da den leveres med hjul. Hele Jumags produktportefølje af tilbehør er tilgængelig for EDI serien og den kan endda leveres som kompaktanlæg med bundblæsning og vandbehandling præmonteret på en ramme, som et færdigt ”plug and play” anlæg. EDI kan endvidere leveres som containeranlæg med alle de muligheder denne opbygning giver.

EDI har en masse andre smarte funktioner og optioner og er særdeles ideel til virksomheder, som stiller særlige krav: F.eks. fødevareindustrien, laboratorier, medico branchen og renserier.